Χωμένοι στο τούνελ: Του απαγόρευσαν να φάει το σάντουιτς που είχε μαζί του σε τρέντι beach bar του Παντελεήμονα

Πέμ, 03/08/2017 - 16:44 / Tags: Beach Bar, Παντελεήμονας
Χωμένοι στο τούνελ: Του απαγόρευσαν να φάει το σάντουιτς που είχε μαζί του σε beach bar του Παντελεήμονα

Κάποιοι στις κοντινές παραλίες της Θεσσλίας, θεωρούν ότι επιχειρούν στην Ψαρού ή στο Super Pardise της Μυκόνου.. Tα παραπονα αναγνώστη εύλογα, αφού υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας -σε beach bar που είναι πολύ trady φέτος το καλοκαίρι στην παραλία του Νέου Παντελεήμονα, κάτω από το Κάστρο του Πλαταμώνα- του εξής περιστατικού:

Νεαρός αφού πλήρωσε κανονικά την ξαπλώστρα και τον καφέ ( το συγκεκριμένο μαγαζί έχει χωριστή χρέωση στην ξαπλώστρα, χωριστή στο αναψυκτικό) έβγαλε από το σάκκο του να φάει ένα σάντουϊτς.. Ο υπάλληλος της πλαζ, που φάινεται είναι χωμένη στο ... τούνελ της κακεντρέχειας που έχει μπει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, του το απαγόρεψε λέγοντας ότι υπάρχει food list και δεν επιτρέπεται να φας το ψωμοτύρι που έφερες στο σακιδιο σου μαζί σου...

 Σε διπλανή παρέα ζήτησαν να μετακινηθούν σε άλλη ξαπλώστρα γιατί τους χτυπούσε ο ήλιος και το απαγόρευσαν γιατί είναι vaccage , ενώ υποχρέωσαν άλλον να πληρώσει για δύο ξαπλώστρες ενώ χρησιμοποιούσε τη μία γιατί το pay list, είναι set (!)...και άλλες αμερικανιές που δείχνουν μία επίπλαστη σοβαροφάνεια σε μία επιχείρηση που ξεφύτρωσε από... το τούνελ και προσπαθεί να κάνει την αρπαχτή της, με νεοπλουτίστικο στιλ που θυμίζει εποχές προ κρίσης!

Η λύση βέβαια είναι να τη γράψουν όλοι σε μία list που δεν πιάνει μελάνι, αλλά δυστυχώς κι ο Έλληνας δεν έχει καταναλωτική συνείδηση και πάει με το ρεύμα εκεί που νομίζει ότι είναι in!!
Πηγή: thessaliatv.gr