Αυτό το ζευγάρι θα βαφτίσει το 4ο παιδί του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Αυτό το ζευγάρι θα βαφτίσει το 4ο παιδί του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί με την οικογένειά τους. Το λαμπερό ζευγάρι και τα 4 παιδιά του περνά το καλοκαίρι κάνοντας μπάνια και βόλτες με το φουσκωτό και εξερευνώντας την φύση στα πανέμορφα μέρη της Ελλάδας. Μετά τον γάμο της δεκαετίας, που έγινε μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή, αλλά και την ολοκλήρωση των επαγγελματικών υποχρεώσεων του κορυφαίου Έλληνα σταρ ξεκίνησαν τις εξορμήσεις τους.

Χρειάζονται άλλωστε να είναι ξεκούραστοι καθώς θα επιστρέψουν στην γεμάτη καθημερινότητά τους από τη νέα σεζόν. Ο Σάκης Ρουβάς έχει τα τηλεοπτικά του ξεκινήματα ενώ την ίδια ώρα και η Κάτια Ζυγούλη βρίσκεται σε φάση που έχει δεχτεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις από διαφορετικά κανάλια και αξιολογεί εαν θα ενδώσει.

Επίσης, η οικογένεια ετοιμάζεται για ακόμα μία μεγάλη στιγμή. Τη βάφτιση του Απόλλωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, θα γίνει σε στενό κύκλο και για αυτό δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρεις.

Ο Βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά θα πάρει και επίσημα το όνομά του, όπως διαβάζουμε στην Real Life, στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβρη. Νονοί θα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσσα.
Το μυστήριο, καθώς και το πάρτι που θα ακολουθήσει, ενδέχεται να γίνουν στο Marianna Bay στο Πόρτο Χέλι όπου έγινε και η βάφτιση της Αριάδνης. Εκεί όπου παραθερίζουν αυτές τις μέρες ο Σάκης, η Κάτια και τα παιδιά. Βέβαια, οι λεπτομέρειες φαίνεται πως δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα και με δεδομένο το ότι θα είναι μια κλειστή τελετή, μάλλον θα προκύψει η απόφαση λίγες μέρες πριν τη βάφτιση.

Μέχρι τότε η Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς με τα παιδιά της, ενώ ο Σάκης δείχνει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.
Μαζί με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη βρέθηκαν στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα και τίμησαν τους Συλλόγους που διοργανώνουν την "Γιορτή του ψαρά" στην περιοχή.

Πριν την εκδήλωση απένειμαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στην περιοχή, στο Σύλλογο Αλιέων Κοιλάδας, στο Σύλλογο Φράγχθι και τον Αθλητικό Σύλλογο Κορωνίδα Κοιλάδας τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τους ανθρώπους της θάλασσας.

Επίσης, δώρισαν από ένα αντίτυπο του βιβλίο που έχει γράψει η κυρία Βαρδινογιάννη και ένα αγαλματάκι από τον σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ.
Βέβαια, οι Κοιλαδιώτες συγκινήθηκαν πολύ καθώς η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αλλά και όλη η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει σταθεί με τον καλύτερο τρόπο στην ανάπτυξη της περιοχής που είναι και η γενέτειρά της.
Πηγή: tlife.grA