Έγινε της ...σύλληψης στη Λάρισα

Τρί, 12/12/2017 - 10:34 / Tags: Λάρισα. συλλήψεις
Έγινε της ...σύλληψης στη Λάρισα

Χέρια δεν είχαν χθες στη Λάρισα οι αστυνομικοί καθώς το αστυνομικό δελτίο είναι γεμάτο.
Αναλυτικά:
Συνελήφθη, χθες (11-12-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.  

Συνελήφθη, χθες (11-12-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.  

Συνελήφθη, χθες (11-12-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε κατάστημα ψιλικών που λειτουργούσε με υπεύθυνο τον ίδιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι πακέτα τσιγάρων, χωρίς την εδική ένσημη ταινία φορολόγησης.
Συνελήφθη, χθες (11-12-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 45χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούν σε βάρος της δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και επτά μηνών.

Συνελήφθη, χθες (11-12-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 59χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας της συζύγου του που αναζητείται, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (80) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, χωρίς την εδική ένσημη ταινία φορολόγησης. Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό πόσο των (220) ευρώ.