Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λάρισα! Χαμός έξω από το AEL FC Arena

Πέμ, 11/01/2018 - 09:26 / Tags: Λάρισα, Αστυνομία, Καταδίωξη, AEL FC ARENA
Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λάρισα! Χαμός έξω από το AEL FC Arena

Ώρα 5.45 το απόγευμα. Το πάρκινγκ του AEL FC Arena λούζεται από το φως και τον ήχο που βγάζουν σειρήνες δύο περιπολικών.

Κυνηγούν μανιωδώς ένα Ι.Χ., με τον οδηγό να προσπαθεί να τους αποφύγει χωρίς επιτυχία. Δεκάδες παιδιά από τα γήπεδα τένις, σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων, σταματούν και μαζί με τους προπονητές και τους παρευρισκόμενους γονείς παρακολουθούν τη σκηνή, με ζωηρό ενδιαφέρον και μικρή ανησυχία.

Οι αστυνομικοί καλούν τον οδηγό να βγει από το αυτοκίνητό του. Αυτός το κάνει με διαμαρτυρίες και πλησιάζει τους αστυνομικούς κάποιος φωνάζει «Έχει όπλο, έχει όπλο» με την ανησυχία να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Ωστόσο τον συλλαμβάνουν. Ακολουθεί και η εντολή προς τον συνοδηγό να βγει από το όχημα και γίνεται και η δεύτερη σύλληψη. Οι αυτόπτες μάρτυρες βλέπουν μετά από λίγα λεπτά τους αστυνομικούς και τους συλληφθέντες να απομακρύνονται. Οι εκτιμήσεις έδιναν και έπαιρναν. Κάποιοι υπέθεσαν για ναρκωτικά, άλλοι πίστεψαν πως απλά δεν σταμάτησαν σε έλεγχο.

Το μυστήριο χθες βράδυ λύθηκε ωστόσο από την ΕΛ.ΑΣ. η οποία ενημέρωσε την «Ε» πως όλο το σκηνικό ήταν «στημένο» και έγινε για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού γυρίσματος. Πετυχημένο πάντως καθώς όλοι θεώρησαν πως ήταν πραγματικό. Κινηματογραφική καταδίωξη. Όνομα και πράγμα…
Πηγή: eleftheria.gr