Μια ακόμη κούκλα Λαρισαία διεκδικεί τον τίτλο της Σταρ Θεσσαλία! Η Ιωάννα Νταΐτση είναι έτοιμη να το ζήσει...

Μια ακόμη κούκλα Λαρισαία διεκδικεί τον τίτλο της Σταρ Θεσσαλία! Η Ιωάννα Νταΐτση είναι έτοιμη να το ζήσει...

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς ο οποίος κλείνει φέτος τα τέσσερά του χρόνια και θα αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά ένα σημαντικό γεγονός για τη Θεσσαλία. Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου λοιπόν, στο Μουζάκι Palace και ώρα 19:00 θα στεφθεί η νέα Σταρ Θεσσαλία.
Μια ακόμη πανέμρφη Λαρισαία διεκδικεί με πολλές αξιώσεις τον τίτλο της Σταρ Θεσσαλία. Πρόκειται για την Ιωάννα Νταΐτση, ένα πολύ ενδιαφέρον 21χρονο κορίτσι από την πόλη μας με όνειρα και στόχους. Η Ιωάννα, έχει ύψος 1.69μ., 21 ετών, απόφοιτη Επαγγελματικού Λύκειου, Τμήμα Διοίκηση Οικονομίας, της αρέσει η Ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, το μπαλέτο και ο μοντέρνος χορός. Έχει επίσης  συμμετοχή σε τμήμα Zumba, yoga , Pilates και aerobic , Muay Thai. Τα ενδιαφέροντά της είναι η μόδα, το θέατρο και φυσικά ο χορός.


Κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο χώρο του θεάματος και της μόδας έχοντας μεγάλες προσδοκίες και φιλοδοξίες για το μέλλον της. Ήρεμη και συνειδητοποιημένη κάνει βήματα σταθερά , προσπαθώντας να ανεβαίνει ξεπερνώντας τις δυσκολίες του παρελθόντος. Της αρέσει να συνομιλεί και να βοηθάει ανθρώπους και πάντοτε είναι η φωνή της λογικής. Κίνητρο της η επιτυχία και αφοσίωση σε ανθρώπους και πράγματα που την κάνουν ευτυχισμένη.


Θυμίζουμε πως την σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο γνωστός Λαρισαίος σκηνοθέτης, παρουσιαστής Άκης Μιτσούλης.
Παρουσιάστρια της βραδιάς είναι η πρώην εστεμμένη του διαγωνισμού Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη .Το παρόν θα δώσουν εστεμμένες του διαγωνισμού όπως η 4η World Beauty Queen Χρύσα Πλαβού Μπαλατσούκα ,η παγκόσμια νικήτριά μας Μις Παγκόσμιος Τουρισμός Κατερίνα Μποσκλαβίτη και πολλές ακόμη .
Η προπώληση εισιτηρίων ήδη έχει ξεκινήσει .Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο διαγωνισμός στηρίζει ευπαθείς ομάδες και για φέτος επιλέχθηκε η «Κιβωτός του Κόσμου».