Ο Κώστας Αγοραστός αποκάλυψε δημόσια ότι τον εκβίασαν από ΜΜΕ!

Ο Κώστας Αγοραστός αποκάλυψε δημόσια ότι τον εκβίασαν από ΜΜΕ!

Στη δημόσια αποκάλυψη ότι έχει υποστεί εκβιασμό από Μέσα Ενημέρωσης προχώρησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μιλώντας στο 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε χθες στον Βόλο. Συνδέοντας την δημοσιογραφία με την ανάπτυξη, ο κ. Αγοραστός σημείωσε ότι τα fake news είναι «σύγχρονο εργαλείο» δια πάσαν νόσον, αλλά η Περιφέρεια επενδύει στην αλήθεια. «Εκβιασμό έχω υποστεί και εγώ και υπάρχει ένα θέμα που διατρέχει πολλά ΜΜΕ. Υπάρχουν πονηροί που ψάχνουν να βρουν λάθη, κάνουν λάθος αναγνώσεις και διαγνώσεις. Εμείς προσπαθούμε σε όλο αυτό το τοξικό και ανορθόδοξο περιβάλλον να παράγουμε αποτελέσματα και τα καταφέρνουμε. Συνεργαζόμαστε με όλους και κατηγορούμαστε από εκείνους που δεν θέλουν ανάπτυξη αλλά εργάζονται για το «εγώ» τους, δήλωσε.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε πως ανάπτυξη με «πονηρούς» και χωρίς σεβασμό και ενδιαφέρον για τους πολίτες δεν γίνεται καθώς η κοινωνική ευημερία είναι συνώνυμο της ανάπτυξης.
«Εμείς στη μεγάλη κρίση δεν παραδοθήκαμε. Στη Μαγνησία τα τελευταία 11 χρόνια δόθηκαν 800 εκατομμύρια ευρώ για 700 έργα» είπε και ανέπτυξε σειρά από δράσεις της Περιφέρειας, όπως η Κάρλα που καρκινοβατούσε. Απαίτησε από την Κυβέρνηση ένα νέο φορολογικό περιβάλλον και μείωση των ασφαλιστικών εισφορών καθώς και μείωση της γραφειοκρατίας που βασανίζει τους πολίτες.

«Οι επιχειρήσεις έχουν εξαντληθεί και εξαντλούν τα περιθώρια αναδιάρθρωσής τους. Η κακονομία και η πολυνομία στη χώρα είναι βασανιστική. Θέλουμε γραφειοκρατία για ελέγχους παντού, αλλά όχι για να υπηρετούνται συναλλαγές με το δημόσιο . Θέλουμε γραφειοκρατία να υπηρετεί τον πολίτη και όχι το αντίστροφο. Δεν θέλουμε να μοιράζουμε τρόφιμα αλλά θέλουμε δουλειές, δουλειές, δουλειές».
Πηγή: e-thessalia.gr