Ορκίστηκε η Ελευθερία Τζανακούλη και είναι πλέον μια νεαρή και φιλόδοξη επιστήμων!

Ορκίστηκε η Ελευθερία Τζανακούλη και είναι πλέον μια νεαρή και φιλόδοξη επιστήμων!

Είναι δυναμική, έξυπνη, εντυπωσιακή και αποφασιστική καταφέρνοντας να ξεχωρίσει στην τοπική κοινωνία σε νεαρή ηλικία. Η Ελευθερία Τζανακούλη (ανιψιά του πρώην δημάρχου Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη, είχε θέσει και υποψηφιότητα μαζί του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές) μπορεί να είναι υπερήφανη για τον εαυτό της καθώς έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία σε πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η απόκτηση του πτυχίου της μετά από 4 χρόνια φοίτησης στο τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πλέον είναι μια νεαρή επιστήμων και με τη «βούλα».


Μετά από πολύ διάβασμα, κόπο, και αμέτρητες εργασίες, κατάφερε να πάρει το πολύτιμο πτυχίο της και πλέον της ανοίγονται ακόμη μεγαλύτεροι ορίζοντες μπροστά της, με την ίδια να είναι πανέτοιμη να τους κατακτήσει.
Να σημειώσουμε, ότι η Ελευθερία, ως πολυπράγμων άνθρωπος, είναι επίσης αντιπρόεδρος της Youth Business Network και τακτικό μέλος της δημοτικής επιχείρησης της Λάρισας, ΔΗΚΕΛ.

Τέλος, η Ελευθερία ασχολείται τελευταία και με την τηλεόραση καθώς παρουσιάζει εβδομαδιαία εκπομπή με τίτλο "Θέλω την υγεία μου", στο κανάλι ASTRA TV, κάθε Πέμπτη στις 10.30 το βράδυ.