Προσφορά τροφίμων στο Γηροκομείο Λάρισας από τα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα το Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας περνάει δύσκολες ώρες λόγων ανεπάρκειας των πόρων που απαιτούνται για την συντήρηση του. Ενώ το ίδρυμα διαθέτει μια μεγάλη περιουσία σε ακίνητα που προέρχονται από δωρεές συμπολιτών μας, η περιουσία αυτή δεν αποφέρει έσοδα. Οι λόγοι είναι ότι πολλά ακίνητα δεν νοικιάζονται, κάποια χρειάζονται τεράστια ποσά για την επισκευή  τους ενώ δεν λείπουν και οι ενοικιαστές που  δεν είναι συνεπείς στην καταβολή των ενοικίων. Με δεδομένο ότι το Γηροκομείο δεν επιδοτείται από πουθενά (κράτος, Δήμο, κλπ) τα οικονομικά του είναι σε οικτρή κατάσταση με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις στις καταβολές των μισθών των εργαζομένων ή στην κάλυψη των άλλων αναγκών για την λειτουργία του.
Ευτυχώς αρκετές επιχειρήσεις συμβάλουν με την δωρεά τροφίμων και τουλάχιστον δεν λείπει το φαγητό από τους απόμαχους της ζωής που φιλοξενούνται εκεί. Μια από τις επιχειρήσεις που επανειλημμένα δίνει το παρών στην κάλυψη αυτής της ανάγκης είναι τα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ. Έτσι το πρωί της Παρασκευής 4/11 παραδόθηκε, από συνεργάτες της αλυσίδας, σημαντική ποσότητα τροφίμων (κρέατα, λάδι, αρτοσκευάσματα, κρασιά, κλπ). Τόσο οι άνθρωποι του Γηροκομείου όσο και ο Διευθυντής του Παύλος Τσούμας ευχαρίστησαν τους συνεργάτες των ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ τονίζοντας ότι τέτοιες προσφορές κρατάνε ακόμη το ίδρυμα ανοιχτό. Ο Παναγιώτης Τσουμάνης όταν ρωτήθηκε για τις επανειλλημένες προσφορές της αλυσίδας που διευθύνει είπε: Δεν θέλω να πω κάτι. Απλά κάνουμε το ανθρώπινο χρέος μας προς τους ανθρώπους που για διάφορους λόγους βιώνουν την μοναχικότητα ενός ιδρύματος αντί την ζεστασιά μιας οικογένειας. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους.
Νομίζουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι ένας φάρος ελπίδας για το ίδρυμα αυτό και θα πρέπει παράγοντες φορέων, επιχειρήσεις και πολίτες να συνδράμουν οικονομικά για μια καλύτερη ποιότητα ζωής της πιο ευάλωτης κοινωνικής ομάδας. Τους ηλικιωμένους…