Τραγικός τέλος για Τυρναβίτη στη Ρόδο - "Βουτιά θανάτου" του αυτοκινήτου του από 13 μέτρα! ΦΩΤΟ

Τραγικός τέλος για Τυρναβίτη στη Ρόδο - "Βουτιά θανάτου" του αυτοκινήτου του από 13 μέτρα! ΦΩΤΟ

Τραγικό θάνατο βρήκε Τυρναβίτης που διέμενε και εργαζόταν στην Ρόδο, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Ο 48χρονος σύμφωνα με την rodiaki.gr βρήκε τον θάνατο όταν το αυτοκίνητό αφού έφυγε από την πορεία του έκανε “βουτιά θανάτου” από ύψος 13  περίπου μέτρων, στον επαρχιακό δρόμο απο Τσαίρι για αεροδρόμιο στη Ρόδο!
Όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, στις 2 παρά 20 τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση απο το Τσαίρι προς αεροδρόμιο. Αμέσως μετά το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου και το πρατήριο υγρών καυσίμων που υπάρχει επί της οδού, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που υπάρχου, τα έσπασε και έπεσε από ύψος 13 περίπου μέτρων!


Διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και σε λίγα λεπτά ξεκίνησε η διαδικασία απεγκλώβισης του οδηγού. Όλα όμως ήταν πλέον αργά καθώς ο οδηγός εκτιμάται ότι σκοτώθηκε επιτόπου.
Για τα ακριβή αίτια του νέου τροχαίου δυστυχήματος που για ακόμα μια φορά βυθίζει στο πένθος την κοινωνία του νησιού μας, διενεργείται σχετική έρευνα απο τους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας Ρόδου.
Πηγή: rodiaki.gr, paidis.com