Τραβούν χειρόφρενο μέχρι και την Πέμπτη τα απορριμματοφόρα στη Λάρισα - "Μη βγάζετε σκουπίδια" λέει η Υπηρεσία Καθαριότητας

Δευ, 19/06/2017 - 13:39 / Tags: Απορριμματοφόρο, Κινητοποιήσεις
Μην κατεβάζετε σκουπίδια! Τραβούν χειρόφρενο μέχρι την Πέμπτη τα απορριμματοφόρα στη Λάρισα

Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου

Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων ενημερώνει ότι λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ έως και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται ακόμη τα εξής:

"Παρακαλούνται όλοι οι συμπολίτες, έως και το πέρας των κινητοποιήσεων, να μη βγάλουν απορρίμματα, ανακυκλώσιμα υλικά και ογκώδη αντικείμενα προς αποκομιδή προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συσσώρευσης απορριμμάτων έξω από τους κάδους τα οποία, πέραν της αντιαισθητικής εικόνας, ελλοχεύουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μας ιδιαιτέρως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών της εποχής.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης ευχαριστεί εκ των προτέρων τους δημότες για την κατανόησή τους και για την βοήθειά τους στην προσπάθεια όλων για τη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης στο τηλέφωνο: 2410-680200".