Υποκινούμενοι «μαφιόζοι» προσπάθησαν να εμποδίσουν τη λειτουργία του Πάρκου των Ευχών      

Υποκινούμενοι «μαφιόζοι» προσπάθησαν να εμποδίσουν τη λειτουργία του Πάρκου των Ευχών      

Για υποκινούμενους που δρώντας σαν «μαφία» στόχο είχαν να εμποδίσουν ή και να διακόψουν τη λειτουργία του Πάρκου των Ευχών έκανε λόγο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής μιλώντας σήμερα στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ.
Ο κ.Νταής κάνοντας έναν απολογισμό της λειτουργίας του Πάρκου των Ευχών δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσέλευση και τη στήριξη του κόσμου σ΄αυτό το προτόγνωρο για τα δεδομένα της πόλης εγχείρημα που στόχο είχε την προβολή της πόλης, της φυσιογνωμίας και των δυνατοτήτων της κάτι που ποτέ ως τώρα δεν είχε κάνει καμία δημοτική αρχή.
Σημαντική υποστήριξε ο κ. Νταής ήταν η συμβολή του Πάρκου των Ευχών και στη λειτουργία της αγοράς ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στα καταστήματα εστίασης παρατηρήθηκε αύξηση του τζίρου κατά 20%.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος χαρακτήρισε μίζερες τις ελάχιστες όπως είπε αντιδράσεις ενώ ερωτηθείς για την καταγγελία που προκάλεσε και την εισαγγελική παρέμβαση έκανε λόγο για «μπροστινούς» και «καθοδηγούμενους» που έδρασαν σαν μαφία με μοναδικό στόχο να διακόψουν τη λετουργία του Πάρκου των Ευχών.
Πηγή: ert.gr