Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τη ΔΑΚΕ Λάρισας

Σάβ, 23/12/2017 - 22:10 / Tags: ΔΑΚΕ Λάρισας, Ανακοίνωση
Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τη ΔΑΚΕ Λάρισας

    Η ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους στις πρόσφατες εκλογές  ανάδειξης νέου  Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν.Λάρισας καθώς και για την στήριξή τους, με την οποία η παράταξη μας αναδείχθηκε ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ και με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    Η σημαντική, σε σχέση με τις περσινές εκλογές ,αύξηση των  ψήφων και του ποσοστού της ΔΑΚΕ  οφείλεται στο ότι οι συνάδελφοι με αίσθημα ευθύνης για  μία ακόμη φορά αναγνώρισαν το έργο  των μελών της  παράταξής μας στο απερχόμενο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ. Και τη νέα συνδικαλιστική χρονιά θα είμαστε στο πλευρό ΟΛΩΝ των συναδέλφων,  προασπιζόμενοι αποκλειστικά τα συμφέροντα του κλάδου.

    Με σταθερή προσήλωση στις αρχές μας , με ρεαλισμό, νέες ιδέες και προτάσεις θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε η δημόσια εκπαίδευση να αποκτήσει  ποιότητα, διαφάνεια και αξιοκρατία.

    Υποσχόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας καθώς και στις προσδοκίες των συναδέλφων.

    Ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές ,ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος  για τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους.