Μια παρουσίαση βιβλίου διαφορετική από τις άλλες: “Ξέχνα τις αναμνήσεις”

Μια παρουσίαση βιβλίου διαφορετική από τις άλλες: “Ξέχνα τις αναμνήσεις”

Τα λόγια, για την παρουσίαση του " Ξέχνα τις Αναμνήσεις" (Άνεμος Εκδοτική), το Σάββατο 9 Δεκέμβρη, στη Λάρισα, είναι φτωχά για να αναδείξουν τη διάθεση, τη δημιουργικότητα, την ευρηματικότητα και τα συναισθήματα όσων συμμετείχαν (στο βιωματικό εργαστήρι) και όσων παρευρέθηκαν, στο cafe Passerella!

Ο δεύτερος όροφος του κτιρίου, γέμισε από ανθρώπους που αγαπούν την καλή, εκφραστική και μη ξύλινη λογοτεχνία, τα δυνατά συναισθήματα και έχουν όρεξη να εκδηλωθούν μέσα από τη δραματοποίηση!

Ήταν μία βιβλιοπαρουσίαση ξεχωριστή από άλλες.

Πρώτα ένα ζεστό "καλωσόρισμα" από την παιδαγωγό Χρυσούλα Γκικοπούλου- Μαργαρίτη, ύστερα η γνωριμία των παρευρισκομένων μέσα από ένα παιχνίδι συντονισμένο από την ταλαντούχο θεατρολόγο Αγλαϊα Νάκα, το οποίο μετεξελίχθηκε σε μία αυτοσχέδια θεατρική σκηνή, προκειμένου να αναπαρασταθούν σκηνές από το βιβλίο!

Έπειτα, τα λόγια από καρδιάς, της έμπειρης σχολιάστριας βιβλίων και αρχισυντάκτριας του ηλεκτρονικού περιοδικού statusvoice.gr Βασιλική Ευαγγέλου- Παπαθανασίου, η οποία από τη δική της καρδιά, μίλησε στη δική μας, με λόγια τρυφερά, μεστά, ανεπιτήδευτα!

Τέλος, η ώρα της συγγραφέως  Ντιάνας Παλαιολόγου, η οποία με την δική της πλούσια λογοτεχνική έκφραση, μας παρουσίασε το πώς, πότε και γιατί, ξεκίνησε η σύνθεση αυτού του παζλ 'ξεχασμένων αναμνήσεων', που οδήγησαν στην ολοκλήρωση αυτού του πρώτου μυθιστορήματός της!

Ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιες διασκεδαστικές βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μας και σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας!