Νέα αναβολή στην οντισιόν του Θεάτρου Τεχνών

Τετ, 11/01/2017 - 21:38 / Tags: Αναβολή, Οντισιόν, Θέατρο Τεχνών
Νέα αναβολή στην οντισιόν του Θεάτρου Τεχνών

Για την ΤΡΙΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, στις 7μ.μ, αναβάλεται τελικά, - η «Οντισιόν», για την «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ» του «ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ», (Τ.Βελησσαρίου & Πηνειού 9- Πλατ.Εβραίων),-λόγω των συνεχιζόμενων δύσκολων καιρικών συνθηκών - για τις ανάγκες της νέας  Θεατρικής της Παραγωγής,  με το Κλασσικό Αριστούργημα του
                                        ΣΤΡΙΜΠΕΡΓΚ:  «Ο ΠΑΤΕΡΑΣ»
με τον Σκηνοθέτη Ηθοποιό: Γιώργο Βούρο (για πολλά Χρόνια συνεργάτη του Θεάτρου «ΒΑΦΕΙΟ», στην Αθήνα.), για την συγκρότηση  του Θιάσου.
Οι Ηθοποιοί οι οποίοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην συγκεκριμένη «ΟΝΤΙΣΙΟΝ», μπορούν να προσέλθουν χωρίς προηγούμενη δήλωση συμμετοχής. Καλό θα είναι μόνο να έχουν μαζί τους το Βιογραφικό τους σημείωμα.
*Σε περίπτωση που θα συνεχίσουν να επικρατούν ίδιες καιρικές συνθήκες, η «ΟΝΤΙΣΙΟΝ», τελικά θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ΤΡΙΤΗ: 17/1/2017.
                  ---------------------------------------------------------------------------
                                                 «O  ΠΑΤΕΡΑΣ»

                Συγγραφέας: ΣΤΡΙΝΤΜΠΕΡΓΚ  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Λίγα λόγια για το έργο - ….«Ο πατέρας» είναι μια θανάσιμη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ίλαρχο Άντολφ, στρατιωτικό και σεβαστό επιστήμονα, και τη σύζυγό του Λάουρα σχετικά με την ανατροφή και μόρφωση της κόρης τους Βέρθας. Η υπόθεση παίρνει πολύ σοβαρή τροπή όταν η Λάουρα «υποβάλλει» στον άντρα της την ιδέα πώς μπορεί να μην είναι αυτός ο φυσικός πατέρας. Μέσα στη δίνη της αμφιβολίας και του πάθους, ο Άντολφ οδηγείται στην παραφροσύνη…!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΒΟΥΡΟΣ: (Βιογραφικό Σημείωμα)

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, μεταφραστής θεάτρου και καθηγητής υποκριτικής και
σκηνοθεσίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956. Σχολείο πήγε στο
Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου (1962-1965), στο Κολλέγιο Αθηνών (1965-1973) και στο Λύκειο Σχολής Μωραΐτη (1973-1974) (Τάξη Τάσου Λιγνάδη).
Σπούδασε Υποκριτική και Σκηνοθεσία Θεάτρου στο Drama Centre London του Λονδίνου (Τάξη Yat Malmgren και John Blatchley), Φιλοσοφία και Αρχαία
Ελληνικά στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (King’s College, Τάξη Richard Sorabji) και Αρχαία Τραγωδία στο ίδιο Πανεπιστήμιο (Τάξη Ian Gredley). Συμμετείχε σε μεταπτυχιακά θεατρικά σεμινάρια στην Αθήνα από τον Δημήτρη Ροντήρη και σε σεμινάρια Ορθόδοξης Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο τού Cambridge (Τάξη Καλλίστου Ware)……