Έλενα Δασταβρίδου: Μια υπερδραστήρια Λαρισαία που λατρεύει την πόλη και το δείχνει…

Τετ, 09/08/2017 - 20:56 /
Έλενα Δασταβρίδου: Μια υπερδραστήρια Λαρισαία που λατρεύει την πόλη και το δείχνει…

Γνωστή φυσιογνωμία στην πόλη μας, σίγουρα κάπου θα την έχετε πετύχει, διότι ασχολείται με πολλά και μέσα σ’ αυτά αγαπάει και τον αθλητισμό και εμπλέκεται στα διοικητικά της μοναδικής ομάδας Α1 Εθνικής στο μπάσκετ στη Λάρισα, του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος.


Ο λόγος για την Έλενα Δασταβρίδου η οποία είναι και κόρη του προέδρου της λαρισινής ΚΑΕ, Κώστα Δασταβρίδη.

Η αγάπη της για το μπάσκετ την έφερε στα διοικητικά της ομάδας, ενώ και πέρσι όσοι αγαπάτε το μπάσκετ και βρεθήκατε στο κλειστό της Νεάπολης σίγουρα θα την «πετύχατε» στην είσοδο να σας καλωσορίζει, ή στις κερκίδες να φανατίζεται με την «πράσινη» ομάδα.

Δραστήρια και αεικίνητη η Έλενα, μόλις 30 ετών και προλαβαίνει να μεγαλώνει το δίχρονο αγοράκι της το οποίο υπεραγαπάει, να ασχολείται με τα μπασκετικά και φυσικά να εργάζεται άπειρες ώρες την ημέρα, καθώς είναι υπεύθυνη στο αναψυκτήριο «Κηποθέατρο» όπου επίσης σίγουρα την έχετε δει να καλωσορίζει τους Λαρισαίους που γεμίζουν τον χώρο καθημερινά για λίγες στιγμές δροσιάς, αλλά και στο Palladium, επίσης ιδιοκτησίας της οικογενείας της.

Βέρα Λαρισαία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη μας και έχει σπουδάσει στο τμήμα Βρεφονηπιοκομίας του ΤΕΙ Ιωαννίνων.

Υπεραγαπά τη Λάρισα, είναι πολύ κοινωνική και επειδή έρχεται λόγω των δραστηριοτήτων της, σε επαφή με πολύ κόσμο καθημερινά φροντίζει πάντα να είναι εξυπηρετική και ευγενική με όλους!