Ευτυχία Χατζημαργαρίτη: Μια σύγχρονη, δραστήρια και πολυσχιδής Λαρισαία

Σάβ, 09/12/2017 - 11:01 / Tags: Ευτυχία Χατζημαργαρίτη, Λάρισα
Ευτυχία Χατζημαργαρίτη: Μια σύγχρονη, δραστήρια και πολυσχιδής Λαρισαία

Γνωστή στην κοινωνία της Λάρισας για την επιχειρηματική της δράση, η Ευτυχία Χατζημαργαρίτη, είναι μια δραστήρια, δυναμική, σύγχρονη Λαρισαία και μητέρα, η οποία πλέον είναι και υποψήφια για το αξίωμα του συμβούλου με τον επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση (Επιχειρηματική Ανανεωτική Εκκίνηση)», Δημήτρη Παπαλέξη που είναι υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας.


Παρότι πολυάσχολη αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφια σύμβουλος στις εκλογές που θα γίνουν για τη νέα διοίκηση του Επιμελητήριου Λάρισας, θεωρώντας ότι έχει πολλά να προσφέρει και από αυτό το υπεύθυνο πόστο.
Άλλωστε η Ευτυχία έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει περίφημα, με όσα πράγματα και να έχει καταπιαστεί ως τώρα, καθώς δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτό που στοχεύει και δουλεύοντας με υπευθυνότητα πετυχαίνει τον σκοπό της.


Όσο όμως τα έχει καταφέρει στην επαγγελματική της ζωή και καριέρα, άλλο τόσο είναι επιτυχημένη στην προσωπική της ζωή καθότι είναι μητέρα τριών υπέροχων παιδιών και διάγει μια ευτυχισμένη ζωή στο πλευρό του συζύγου της, Νίκου Μαόφη.
Γεννημένη στη Λάρισα, στις 9-10-1977, είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια ΜΒΑ του University of Winchester μέσω του ICBS Business College Λάρισας.


Είναι δεύτερη γενιά εμπόρων και σήμερα διατηρεί 3 καταστήματα λιανικής και
χονδρικής με αξεσουάρ μόδας, ρολόγια κ.α. στην πόλη της Λάρισας, (CAT FASHION, ΚΥΠΡΟΥ 21).


Ανάμεσα σε όλες αυτές τις δραστηριότητες βρίσκει τον χρόνο να είναι και ταμίας στον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ τελευταία έχει αποκτήσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον χόμπι, που ακόμη δεν είναι τόσο διαδεδομένο, αλλά κερδίζει συνεχώς έδαφος και καινούριους φίλους και στην πόλη μας.
Πρόκειται για τα μαθήματα Αρχαίου Ελληνικού Χορού, μια πολύ ενδιαφέρουσα διέξοδο που βρήκε, για να αποφορτίζεται από το άγχος της καθημερινότητας και να γεμίζει μπαταρίες, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.