Νίκος Γούναρης: Όνομα συνώνυμο με την επιχειρηματική επιτυχία στη Λάρισα!

Νίκος Γούναρης: Όνομα συνώνυμο με την επιχειρηματική επιτυχία στη Λάρισα!

Προέρχεται από μια από τις πιο γνωστές και παλιές οικογένειες της Λάρισας που σχετίζονται με το εμπόριο στην πόλη. Η οικογένειά του διατηρεί το γνωστό κατάστημα «Γούναρης»,  με γυναικεία υποδήματα στην οδό Βενιζέλου, πολλές δεκαετίες τώρα,  ενώ ο ίδιος θέλησε να ανοίξει, τα φτερά του πριν μια 15νταετία περίπου, ξεκινώντας το δικό του εμπορικό κατάστημα και πάλι με αντικείμενο το γυναικείο παπούτσι, αλλά δίνοντας στο δικό του μαγαζί πια, την δική του καθαρά ταυτότητα.

Ο λόγος για τον γνωστό έμπορο-επιχειρηματία της Λάρισας, Νίκο Γούναρη ο οποίος από το 2003 διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά πια καταστήματα γυναικείων υποδημάτων, το «PROVA», το οποίο βρίσκεται 28ης Οκτωβρίου 14 & Κούμα (είσοδος επί της Κούμα).  

Χρόνια στην δουλειά αυτή, καθώς τόσο ο πατέρας του Γιώργος, όσο και ο αδελφός του Παναγιώτης, και γενικά όλη η οικογένεια ασχολούνται με την οικογενειακή επιχείρηση, έχει καταφέρει να εδραιώσει το όνομα «PROVA» στην πόλη, το οποίο είναι συνώνυμο του καλού, ποιοτικού, αλλά και αρκετά οικονομικού γυναικείου παπουτσιού.

Οικογενειάρχης πια και ο ίδιος, γεννημένος το 1975 στη Λάρισα, έχει ήδη αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, με την πανέμορφη σύζυγό του, Κωνσταντίνα, τον 9χρονο Γιώργο και την 5χρονη Ελένη.

Ο ίδιος δεν είναι τυχαία επιτυχημένος στον χώρο του εμπορίου στη Λάρισα. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και ασχολήθηκε επαγγελματικά για πολλά χρόνια με το βόλεϊ, φτάνοντας μέχρι και την Εθνική ομάδα.

Με το αγαπημένο του άθλημα γνώρισε μεγάλες δόξες, καθώς ξεκίνησε από τα 15 του χρόνια στην ΕΑΛ, ομάδα της Λάρισας για να συνεχίσει ταυτόχρονα με τις σπουδές του στην Αθήνα, φορώντας τα χρώματα του Πανελληνίου, ομάδα Α1 Εθνικής, τότε.

Παρότι μπροστά του ανοιγόταν ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο του αθλητισμού και του βόλεϊ, χτίζοντας μέσα σε λίγα χρόνια, ένα από τα καλύτερα ονόματα στον χώρο του συγκεκριμένου αθλήματος σε όλη την Ελλάδα, εκείνος σκεπτόμενος πάντα ώριμα και συνειδητοποιημένα, αποφασίζει ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην πρωτεύουσα, να επιστρέψει στην πατρίδα του, την αγαπημένη του Λάρισα, προκειμένου να ασχοληθεί με την μεγάλη του αγάπη, το εμπόριο γυναίκειου υποδήματος. Η αγάπη του και η προσήλωσή του σε αυτό, τον έχει καθιερώσει αυτή την στιγμή σε έναν από τους πιο επιτυχημένους εμπόρους – επιχειρηματίες της πόλης μας.

Αγαπητός σε όλους, συνεχίζει δουλεύοντας σκληρά, αλλά τα τελευταία χρόνια του είχε λείψει η άλλη μεγάλη του αγάπη, το βόλεϊ, οπότε αποφάσισε να επιστρέψει φορώντας ξανά την φανέλα της ομάδας που πρωτοξεκίνησε, της ΕΑΛ, η οποία αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, ο Νίκος Γούναρης έχει πολλά να κάνει ακόμη και δεν μένει παρά να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του…