Τα δύο αδέρφια από τη Λάρισα που κάνουν μικρά αριστουργήματα πάνω στο ξύλο! ΦΩΤΟ

Τα δύο αδέρφια από τη Λάρισα που κάνουν μικρά αριστουργήματα πάνω στο ξύλο! ΦΩΤΟ

Δύο αδέρφια από τη Λάρισα, ανήσυχα και με έντονη καλλιτεχνική φύση αποφάσισαν κάποια στιγμή να μεταφράσουν αυτές τους τις ανησυχίες, αλλά δεν είχαν εντοπίσει τον τρόπο, μέχρι που ήρθε η έμπνευση και πραγματικά πλέον …ζωγραφίζουν, εκτονώνοντας το ταλέντο τους πάνω στο ξύλο.

Η φαντασία και η μεγάλη τους διάθεση να διοχετεύσουν όλο αυτό που αισθάνονται σε ότι αφορά την καλλιτεχνική τους φύση, τους οδήγησε στην πρώτη ύλη, το ξύλο.

Ο Νίκος και η Κατερίνα, τα αδέρφια Συνάπαλου κάνουν πραγματικά θαύματα πάνω στο ξύλο.
Μικρά αριστουργήματα, ξεκίνησαν με μικρά παπιγιόν, κοσμήματα και έπειτα έχουν εξελίξει τόσο πολύ το ταλέντο του αυτό που ήδη εδώ και δύο χρόνια που ασχολούνται με το αντικείμενο, έχουν καταφέρει να κάνουν και την πρώτη τους έκθεση στη Λάρισα, έχοντας εξασφαλίσει όχι απλά κολακευτικά λόγια αλλά και πολλούς φαν της υπέροχης δουλειάς τους.

Δημιούργησαν λοιπόν το Deconstructions, μια ιδέα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 και έκανε τα πρώτα της βήματα τον Μάιο του 2016. Η ονομασία είναι σύνθετη και προέρχεται από τις λέξεις “design”+“constructions” δηλαδή “σχεδιασμός” και  “κατασκευές”. Η λέξη “deconstruction” από μόνη της σημαίνει και “αποδόμηση”, αποσύνθεση δηλαδή ενός αντικειμένου και δημιουργία ενός νέου.

Σκοπός τους δεν είναι η μαζική παραγωγή αλλά η προώθηση των δημιουργιών τους σε άτομα που χαρακτηρίζονται από στυλ, φινέτσα, άποψη και μπορούν και κατανοήσουν την έννοια του χειροποίητου.

Άλλωστε αυτά είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν και τους ίδιους. Ασχολούνται αποκλειστικά με κάθε προϊόν από την αρχή του ως το τέλος, κάτι που περικλείει τον σχεδιασμό, τα υλικά, την επεξεργασία, την δημιουργία, την φωτογράφιση και εν τέλει την προβολή του προϊόντος και την προώθηση του.

Πέρα από το ξύλινο χειροποίητο παπιγιόν, που ήταν η αρχή του ταξιδιού, δραστηριοποιούνται και σε νέα πράγματα, νέες δημιουργίες, ξύλινες κατασκευές και διακοσμητικά αντικείμενα, τόσο για καταστήματα, όσο και για γάμους, για προσωπικούς χώρους, για γραφεία και όχι μόνο.

 ·    Facebook: DECOnstructions