ΑΕΛ: Μία απουσία και ένας αμφίβολος

Πέμ, 15/02/2018 - 14:03 / Tags: ΑΕΛ
Μία απουσία και ένας αμφίβολος

Σήμερα η ΑΕΛ ανεβάζει ρυθμούς με προπόνηση στα Δένδρα ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό την Καθαρά Δευτέρα με τον Ηλία Φυντάνη να έχει εκτός έναν ποδοσφαιριστή και να περιμένει έναν ακόμη για να δώσει το παρόν σε αυτό το ματς.

Μετά το χαλάρωμα της Τρίτης και το χθεσινό ρεπό που δόθηκε για λόγους αποφόρτισης, ο τεχνικός της ΑΕΛ θα περιμένει τον Βασίλη Ρέντζα που εξέτισε την ποινή των καρτών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ .
Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην ΑΕΚ και οι αρχικές προβλέψεις ανέφεραν πως ο παίκτης θα είναι έτοιμος στο ματς με το «τριφύλλι».
Ο Λαρισαίος δεξιός οπισθοφύλακας έχει ανεβάσει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις και το τεχνικό τιμ σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ θα αποφανθεί για την συμμετοχή του.

Παράλληλα, υπάρχει η συμπλήρωση των καρτών του Μίλος Ντέλετιτς που δηλώθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και αναρρώνει από τον τραυματισμό του ενώ επιστρέφει ο Σάντι Κρίζμαν που εξέτισε την ποινή του και τίθεται στη διάθεση του Φυντάνη για το ματς.
Πηγή: sportlarissa.gr