Κύρια έδρα το Αλκαζάρ για την ΑΕΛ

Πέμ, 07/12/2017 - 15:40 / Tags: ΑΕΛ, Αλκαζάρ
Κύρια έδρα το Αλκαζάρ για την ΑΕΛ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ, δημοσιεύει την επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό για αποκλειστική χρήση του σταδίου Αλκαζάρ.

Επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ του SportLarissa νωρίτερα σχετικά με τη συνάντηση που είχε η ΠΑΕ ΑΕΛ με την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου Αλκαζάρ για την επιστροφή των «βυσσινί’ από τη νέα σεζόν στην πρότερη έδρα τους.

Στην επιστολή η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει πως βούλησή της είναι η επιστροφή στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου την αποκλειστική χρήση θα έχει η ομάδα της Λάρισας με συμφωνητικό παραχώρησης, ενώ ζητά να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν αγώνες της Super League.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επιστολή της προς την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου Αλκαζάρ, την οποία κοινοποίησε στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό και αφορά στη αποκλειστική χρήση του Σταδίου Αλκαζάρ από την ΠΑΕ ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και εντεύθεν.