Μεγάλο ματς σήμερα στο κλειστό Νεάπολης! Ο Γυμναστικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Η μεγάλη προπώληση των εισιτηρίων δείχνει ότι πολλοί φίλοι του Γυμναστικού Λάρισας, αλλά και του μπάσκετ γενικότερα θα βρεθούν σήμερα στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρησης της λαρισινής ομάδα με τον ...πολύ Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που θα γίνει στο πλάισιο της 3η αγωνιστικής Basket League.
Οι Λαρισαίοι γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά θα αγωνιστούν χωρίς άγχος για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό που μπορούν να πάρουν από αυτό το ματς όπως δήλωσε και τεχνικός του Γυμναστικού Θανάσης Σκουρτόπουλος.
Τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται Μανωλάκη 9-11 (1ος όροφος) λειτουργούν και σήμερα Κυριακή (10π.μ. - 2μ.μ.) για να διευκολύνουν τους φιλάθλους που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο (τιμές 10, 15 και 20 ευρώ) ενώ όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, μπορούν με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην τιμή των 5 ευρώ, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.
Τα εκδοτήρια του γηπέδου ανοίγουν στις 3 μ.μ.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γυμναστικός, θα έχει στην διάθεσή του τους νεοαποκτηθέντες Γκάλογουεϊ και Στυλιανού, ενώ θα λείψυν οι τραυματίες Πέτι, Χολ και Χατζηκυριακίδης.
3η αγωνιστική: Τα ματς σήμερα
Νεάπολης, 17.00, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Παναθηναϊκός
ΣΕΦ (κ.θ.), 17.30, Ολυμπιακός-Τρίκαλα