"Χαμός" από συλλήψεις χθες σε Τρίκαλα, Βόλο και Καρδίτσα

Τετ, 20/12/2017 - 15:43 / Tags: Τρίκαλα, Βόλος, Καρδίτσα, Συλλήψεις
"Χαμός" από συλλήψεις χθες σε Τρίκαλα, Βόλο και Καρδίτσα

Συνελήφθησαν, χθες (19-12-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί, μία 35χρονη και ένας 15χρονος,  διότι κατελήφθησαν να ηλεκτροδοτούν παράνομα τις οικίες τους, τοποθετώντας καλωδίωση στο δίκτυο της Δ.Ε.Η., χωρίς τη μεσολάβηση μετρητή, με αποτέλεσμα τη μη καταγραφή της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται.

Συνελήφθη, χθες (19-12-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (34) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Συνελήφθη, χθες (19-12-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 44χρονη ημεδαπή, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα (super market) διάφορα προϊόντα, έγινε όμως αντιληπτή. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα παρελήφθησαν από υπεύθυνο του καταστήματος. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε σε βάρος της 44χρονης εκκρεμεί απόφαση του Πταισματοδικείου Αλμυρού, για το αδίκημα της επαιτείας.
Συνελήφθη, χθες (19-12-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, αντίστοιχα.
Συνελήφθησαν, χθες (19-12-2017)  το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 27 και 19 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες (19-12-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 72χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας, με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.