Οκτωβρίου 25, 2020

Διπλή αποχώρηση από το Power of Love και αποκαλύψεις

Πολλές εξελίξεις και ξεσπάσματα είχε το Gala του Power of Love της Παρασκευής.

Έγιναν δύο αποχωρήσεις ενώ η Άννα Λορένη αποκάλυψε την πρόταση γάμου που της έκανε ο πρώην της. Ο συγκεκριμένος άντρας, με τον οποίο είχαν χωρίσει, όταν μπήκε στο παιχνίδι, πήγε στην Κωνσταντινούπολη και της έκανε πρόταση γάμου, ζητώντας της να φύγει άμεσα από το παιχνίδι.

«Όχι, ο Παναγιώτης δεν το ήξερε, όταν είχε συμβεί. Μετά από αυτό αρχίσαμε να ανοιγόμαστε με τον Παναγιώτη. Δεν είχαμε χωρίσει επίσημα. Του είχα ζητήσει χρόνο να γυρίσω στην Ελλάδα για να ηρεμήσω. Ζούσαμε μαζί στο εξωτερικό. Όταν γύρισα στην Ελλάδα πήρα την απόφαση ότι δεν θέλω να συνεχίσω μαζί του και μπήκα στο παιχνίδι.Στην πρώτη εβδομάδα, αφού επέστρεψα στο παιχνίδι, ήρθε εδώ στην Τουρκία και είχε συμβεί αυτό το σκηνικό. Τότε ήρθε και μου είπε “φύγε από το παιχνίδι”», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Λορένη.

Οι δύο αποχωρήσεις από το Power of Love
Διπλή αποχώρηση είχε το τελευταίο Gala του Power of Love.

Οι δύο πιο αγαπητοί παίκτες του τηλεοπτικού κοινού ήταν οι Αθηνά Χρυσαντίδου και Πάνος Ζάρλας, με τις γυναίκες να προστατεύουν τον Μιχάλη Κάββαλο και τα αγόρια την Άννα Λορένη.

Έπειτα, πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Ανδρέας Ανδρεανός και Ειρήνη Τσακαλίδου.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου ήταν η πιο αγαπητή παίκτρια του κοινού και κέρδισε 2.500 ευρώ, παράλληλα προστάτευσε το σπίτι της και την Τσακαλίδου.

Οι τηλεθεατές έδωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στον Νίκο Σπυριδαντωνάκη.

Έτσι από το σπίτι αποχώρησαν οι Ανδρέας Ανδρεανός και Νίκος Σπυριδαντωνάκης.

Αθηνά: Έχω δεχθεί έναν πόλεμο
Στο μεταξύ η Αθηνά Χρυσαντίδου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον έξω κόσμο και τα σχόλια που δέχεται από χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Μπακοδήμου της ανακοίνωσε πως εκείνη είναι πιο αγαπητή παίκτρια από το σπίτι των κοριτσιών για αυτήν την εβδομάδα, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο, είπε πως δεν το περίμενε καθώς όπως αποκάλυψε έχει δεχτεί μεγάλο «πόλεμο».

«Δεν το περίμενα αλήθεια γιατί έχω (δεχθεί) έναν "πόλεμο" πάνω κάτω. Είναι και μερικοί πάρα πολύ θετικοί και άλλοι (αρνητικοί). Έναν "πόλεμο" έξω (στα social media). Απλά μερικές φορές πιστεύω μήπως κάνω κάτι λάθος αλλά έτσι είναι ο εαυτός μου, αυτό προσπαθώ να βγάλω: Εμένα, την Αθηνά» επεσήμανε η παίκτρια.

Κατά το ξέσπασμα της Αθηνάς, ο Δώρος Παναγίδης την πήρε αγκαλιά. «Απλά υπάρχουν κάποια πρόσωπα που το κοινό αγαπάει να μισεί» της είπε για να την παρηγορήσει η Μαρία Μπακοδήμου.

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων