Ιουλίου 13, 2020

Το αγωνιώδες τηλεφώνημα για βοήθεια στον Λουκ Πέρι μετά το εγκεφαλικό

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών άφησε στις 4 Μαρτίου ο ηθοποιός Λουκ Πέρι, γνωστός για τον ρόλο του Ντίλαν στη δημοφιλή σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC «έτρεξε» ένα ρεπορτάζ, στο οποίο μεταφέρεται η αγωνία από το σπίτι του εκλιπόντα ηθοποιού, κατά τη διάρκεια κλήσης για άμεση βοήθεια, έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη.

 «Τραυματίστηκε; Έπεσε; Είναι σε θέση να μιλήσει μαζί σας; Αναπνέει κανονικά;», ρώτησαν από το τηλεφωνικό κέντρο του 911, με τον άνθρωπο που ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να είναι ακόμη άγνωστος.

Το ABC News ανέφερε πως χρειάστηκαν 9 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα για τη μεταφορά του Πέρι από το σπίτι του στο Σέρμαν Όουκς στην Καλιφόρνια, σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Από το τηλεφωνικό κέντρο είπαν στον καλούντα να αφήσει τον Πέρι εκεί όπου ήταν, μέχρι να φθάσουν οι άνθρωποι των πρώτων βοηθειών. «Εάν επιδεινωθεί η κατάστασή του πριν φτάσουν, καλέστε μας για περαιτέρω οδηγίες», φέρεται να ειπώθηκε.

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων