Μαΐου 29, 2020

Σε κέντρο αποτοξίνωσης πρωταγωνιστής του Game Of Thrones

Το στρες, η εξάντληση και το ποτό, οδήγησαν δημοφιλή πρωταγωνιστή της σειράς Game Of Thrones, σε κέντρο ευεξίας και αποτοξίνωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Κιτ Χάριγκτον, (ο αγαπητός Τζον Σνόου της σειράς), σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, την ημέρα που προβαλλόταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, είχε ήδη μεταβεί στο συγκεκριμένο κέντρο.

Το επιβεβαίωσε μάλιστα και ο ατζέντης του στην Daily Mail χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν εκεί τον νεαρό ηθοποιό.

«Ο Κιτ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία για να μείνει για ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα», ανάφερε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του «Τζον Σνόου».

 

Μια πηγή της New York Post από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι ο ηθοποιός οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο κέντρο κυρίως λόγω στρες, εξάντλησης και κατάχρησης αλκοόλ.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε στην νεοϋορκέζικη εφημερίδα ότι η σύζυγος του Χαρινγκτον (και συμπρωταγωνίστριά του στο GoT) Ρόουζ Λέσλι, βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει.

Πηγή: enikos.gr

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων