Print this page

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΑΚΡΗ: Η όμορφη και ταλαντούχα Λαρισαία ηθοποιός που θα μας απασχολήσει πολύ, έκανε ήδη την αρχή…

Απριλίου 12, 2018

Νεαρή, όμορφη, ταλαντούχα, πολυδιάστατη ως προσωπικότητα, πολλά υποσχόμενη ηθοποιός και φυσικά πάνω απ’ όλα Λαρισαία!  
Η Στεφανία Μακρή βρίσκεται στην αφετηρία της διαδρομής της και όμως στα 25 της χρόνια έχει κατορθώσει ήδη να είναι μια επιστήμων, καθώς είναι ήδη Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά την έχει κερδίσει η υποκριτική, οπότε φρόντισε να ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς της επιλέγοντας να φοιτήσει και σε δραματική σχολή.

Πριν λίγο διάστημα ολοκλήρωσε τις σπουδές και σε αυτόν τον τομέα καθώς φοίτησε για 2 χρόνια στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη.

Δεν άργησε να κάνει ήδη τα πρώτα της επιτυχημένα βήματα, αφού πολύ πρόσφατα επιλέχτηκε να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ολοκαίνουργιο τραγούδι – βίντεο κλιπ και τη νέα επιτυχία (κυκλοφόρησε μόλις χθες) του πασίγνωστου και πολύ αγαπητού στη νεολαία τα τελευταία χρόνια, τραγουδιστή Κωνσταντίνου Κουφού (είχε κάνει πάταγο με το «Πιο ωραία στην Ελλάδα).

Το τραγούδι, με τον τίτλο «Όταν σε κοιτώ», αλλά και το βίντεο κλιπ του, έχει κάνει ήδη αίσθηση, καθώς πρόκειται για κάτι διαφορετικό, ουσιαστικά πρόκειται για μια …ταινία μικρού μήκους που εστιάζει σε μια ιστορία αγάπης στην οποία τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Κωνσταντίνος Κουφός και η Στεφανία Μακρή. Ήδη το τραγούδι όσο και το ξεχωριστό και καλογυρισμένο βίντεο κλιπ έχουν λάβει πολύ κολακευτικά σχόλια, σε μια διαδρομή που μόλις ξεκίνησε.

Εκτός όμως από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην συγκεκριμένη δουλειά, η Στεφανία, έχει προλάβει ήδη να ξεχωρίσει μέσα από διάφορες δουλειές, σε ότι έχουν να κάνουν με την υποκριτική κατακτώντας μάλιστα και βραβείο για την ερμηνεία της στα πλαίσια του διαγωνιστικού φεστιβάλ «Βγάλτε τις μάσκες» στο χώρο τέχνης 92art με το έργο «Φθινόπωρο». Επιπρόσθετα, συμμετείχε στην ταινία του Δ. Πιατά «Πανδημία - Όλα λοιπόν ένα» και έχει λάβει μέρος στην παράσταση «Ιούλιος Καίσαρας» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (2015).

Πολυσχιδής προσωπικότητα η ίδια, γνωρίζει 4 γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και τούρκικα, ενώ έχει γνώσεις πιάνου, ασχολήθηκε επίσης με τον χορό για πολλά χρόνια (κλασσικός, Latin, παραδοσιακοί χοροί), έχοντας επιπλέον κάνει σε μικρότερη ηλικία και ρυθμική γυμναστική για 4 χρόνια.

Στο πλαίσιο των ενδιαφερόντων τα οποία την ελκύουν, έχει ασχοληθεί και με την δημοσιογραφία για ένα διάστημα εργαζόμενη ως φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος σε ηλεκτρονικές εφημερίδες της Λάρισας.

Προσπαθώντας να συλλέξει στοιχεία για την ολοκλήρωση της δικής της προσωπικότητας, δεν σταματάει να ασχολείται με διάφορα καινούρια πράγματα που την κάνουν να αισθάνεται όμορφα και στο πλαίσιο αυτών υπήρξε και εθελόντρια στα SPECIAL OLYMPICS ATHENS 2011-ΟΑΚΑ.

Ανήσυχο πνεύμα η Στεφανία Μακρή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσει στο μέλλον πολύ με το πλούσιο ταλέντο που την διακρίνει, την πληθωρική της προσωπικότητα και φυσικά την μεγάλη της θέληση για διάκριση! Άλλωστε είναι Λαρισαία…