Δεκεμβρίου 07, 2019

Ο λοχίας-δάσκαλος με τα στρατιωτικά παραγγέλματα και τα «περίεργα...γούστα» (Photo)

Δεκεμβρίου 01, 2019

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο όπου ο κρητικός δάσκαλος συμπεριφέρεται σε μαθητές δημοτικού σαν να έχει απέναντί του στρατιώτες.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από μητέρα μαθήτριας, απεικονίζονται μαθητές από Δημοτικό Σχολείο της Κρήτης μπροστά στο Μνημείο του «Άγνωστου Στρατιώτη», στο Σύνταγμα, να εκτελούν «στρατιωτικά παραγγέλματα», καθ’ υπόδειξη του δασκάλου τους.
 Όποιος ακούσει το σχετικό βίντεο, θα καταλάβει ότι ο εν λόγω δάσκαλος πιο πολύ θυμίζει στρατιωτικό που διατάζει φαντάρους, παρά εκπαιδευτικό που έχει δίπλα του μικρά παιδιά σε μια υποτίθεται εκπαιδευτική επίσκεψη σε ένα ιστορικό μνημείο.
Μπορεί να θεωρείται και ως η ψυχή του Μαλιώτικου καρναβαλιού, όπως γράφεται στα social media, ωστόσο εδώ δεν πρόκειται για μια απλώς κακόγουστη... μεταμφίεση, αλλά για ένα μιλιταριστικό, εθνικιστικό παραλήρημα με θύματα μικρούς μαθητές. Μάλιστα ακόμα και ένας μαθητής σε αναπηρικό καροτσάκι αναγκάζεται να υπακούσει στα παραγγέλματα και στα "εν δυο" και "προσχή"!
Πάντως αν μη τι άλλο, ο εν λόγω δάσκαλος αποδεικνύεται... μερακλής και ακομπλεξάριστος αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στην προσωπική του σελίδα στο facebοok.
Πηγή: documentonews.gr


Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων