Ιουλίου 14, 2020

Πέθανε 37χρονος από κορονοϊό στο Σωτηρία - Στους 160 οι νεκροί

Ο 37χρονος φέρεται να έπασχε από σπαστική τετραπληγία.

Με μία από τις πιο τραγικές περιπτώσεις ασθενών που χάνουν τη ζωή τους από κορονοϊό, ήρθαν αντιμέτωποι γιατροί και νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Σωτηρία. Η είδηση ότι ένας νέος άνθρωπος μόλις 37 ετών χάθηκε σήμερα από τον φονικό ιό (160ος νεκρός), έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν τι συνέβη και ο κορονοϊός του στέρησε τελικώς τη ζωή παρότι στη χώρα μας έχουμε δει να χάνουν τη ζωή τους κυρίως ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα.
Η τραγική περιπέτεια του 37χρονου ξεκινά όμως λίγα χρόνια πριν- μεταφέρουν στο ethnos.gr καλά γνωρίζοντες – όταν έπειτα από πτώση έγινε τετραπληγικός.
Από εκείνη την ημέρα νοσηλευόταν σε Κέντρο Αποκατάστασης στο Νομό Κορινθίας. Εν μέσω υγειονομικής κρίσης μεταφέρεται στο Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ όπου διαπιστώνεται ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Μάλιστα με βάση τις καταγγελίες που είχαν γίνει τότε από την ΠΟΕΔΗΝ είχαν προσβληθεί και εργαζόμενοι από το νοσοκομείο, αφού δεν ήταν αρχικά γνωστό ότι έφερε τον ιό.
Λίγες ημέρες αργότερα μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Παμμακάριστος που έχει ορισθεί πλέον νοσοκομείο μόνο για covid-19, ενώ στις 10 Μαίου, λένε έγκυρες πηγές του ethnos.gr, η κατάσταση του επιβαρύνεται. Έτσι διακομίζεται στο Νοσοκομείο Σωτηρία όπου πλέον η κατάστασή του κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή.
Λίγες ημέρες μετά ο 37χρονος χάνει τελικά τη ζωή του από κορονοϊό όπως και αναμένεται να καταγραφεί επισήμως, δεδομένου ότι σε περιόδους πανδημίας ο κυρίαρχος ιός είναι αυτός στον οποίο αποδίδεται ο θάνατος, όπως έχει εξηγήσει ο καθηγητής και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας.

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων