Σεπτεμβρίου 30, 2020

Μαθήματα Φωτογραφίας στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων έχουν  ξεκινήσει σεμιναριακούς κύκλους μαθημάτων φωτογραφίας  για τα παιδιά που συμμετέχουν στα πρoγράμματά τους.  Την ευθύνη των μαθημάτων έχει ο κύριος Ανδρέας Κατσάκος, συντονιστής της φωτογραφικής ομάδας f plus που   δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας.

Tα παιδιά θα μάθουν τα μυστικά της φωτογραφίας και τις βασικές τεχνικές μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες  ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους  στη φωτογράφηση.  Από τον σκοτεινό θάλαμο ως την ψηφιακή φωτογραφία ο δρόμος είναι μακρύς αλλά  η διαδρομή προβλέπεται περιπετειώδης και  γεμάτη από εμπειρίες.

Τα μαθήματα που έχουν ξεκινήσει στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων  και πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση στους μικρούς  επίδοξους φωτογράφους. Μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου τα σεμινάρια θα συνεχιστούν σε άλλα κέντρα του δικτύου ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων.

Η φωτογραφική ομάδα f plus δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2013, στην πόλη της Λάρισας, από μία ομάδα 18 ερασιτεχνών φωτογράφων, τους οποίους ένωσε το κοινό ενδιαφέρον και η αγάπη για την φωτογραφία. Κύριο μέλημα της  είναι η προβολή, η καλλιέργεια και  η εξέλιξη της τέχνης της φωτογραφίας καθώς και  η διεύρυνση των φωτογραφικών οριζόντων. Η  συνεργασία με τα  ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων  εντάσσεται στο  πλαίσιο του προγράμματος Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει  και έχει στόχο την κοινωνική διεύρυνση της συμμετοχής στο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό  σκηνικό της πόλης.

Πληροφορίες για τα Προγράμματα των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ:

ΔΗ.Κ.Ε.Λ. Ηπείρου 96 – 98,  τ. 2410 663 085 , 2410 661727, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00μ.μ

Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής: τ. 2410 680 205, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00μ.μ

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων