Μαΐου 21, 2019

Φαντασμαγορική τελετή έναρξης για το Πάρκο των Ευχών Featured

Δεκεμβρίου 04, 2018

Φαντασμαγορική τελετή έναρξης για το Πάρκο των Ευχών, στη Λάρισα, σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 20.00, υπόσχεται ο Δήμος Λαρισαίων για φέτος.

Ο δήμαρχος θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Πάρκου των Ευχών κατά την τελετή έναρξης, εν μέσω ενός εντυπωσιακού show στον πάγο από ξένους αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ. Το δέντρο θα βρίσκεται στο κέντρο της παγωμένης λίμνης, θα έχει ύψος 22 μέτρα! και λαμπιόνια σε άσπρο και μπλε, σε πλήρη αρμονία με τον λαμπρό διάκοσμο του παγοδρομίου και της γέφυρας.

Φέτος, το Πάρκο των Ευχών θα έχει ακόμη 4 επιπλέον σπιτάκια, όλα με δραστηριότητες στο εσωτερικό τους, όπως πχ face painting, βασίλισσα του πάγου και τεράστιο ταχυδρομείο.

Δίπλα από το Πάρκο, από τη μεριά του Κολυμβητηρίου, έχει διαμορφωθεί parking για τα λεωφορεία και τα ΙΧ και έχει ζητηθεί από το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας να βάλει ένα λεωφορείο που θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην είσοδο του Πάρκου των Ευχών.

Φέτος, η εμπορική αγορά εντός του Πάρκου θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά με θέα προς τη Λίμνη και το Παγοδρόμιο που αναμένεται να προσελκύσουν, όπως και πέρυσι, όλα τα βλέμματα.

Η κεντρική σκηνή στήνεται και αυτή σε σημείο τέτοιο που δεν θα εμποδίζει τη θέα προς το Μνημείο, καθώς μπροστά από αυτό κατασκευάζεται τεράστια φάτνη που θα κλέψει τις εντυπώσεις, υπόσχεται ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης.

 

ΠΗΓΗ: ert.gr

 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων