Απριλίου 18, 2019

Όλοι θα είναι σήμερα στον “μύλο 1927” Featured

Φεβρουαρίου 12, 2019

Μεγάλη και συγκινητική είναι η ανταπόκριση φορέων και κόσμου στην σημερινή εκδήλωση που διοργανώνουν οι ΑμΕΑ ραδιοφωνικοί παραγωγοί του stekiradio.gr, του μοναδικού WebRadio για ΑμΕΑ.  

Η Ομάδα των τεσσάρων αυτών ραδιοφωνικών παραγωγών αποτελείται από τους Βασίλη Πιπέρη, Ειρήνη Στατήρη, Νίκο Φασούλα και Μιχάλη Τάχα και σήμερα διοργανώνουν ένα μεγάλο πάρτι για να γνωριστούν με τους φίλους τους.Δούλεψαν σκληρά θέλοντας να παρουσιάσουν μια ξεχωριστή εκδήλωση. Στην προσπάθεια τους να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα θα είναι παρόντες για να καλύψουν το μουσικό μέρος της βραδιάς οι φίλοι τους καλλιτέχνες: Αλέξανδρος Τσιωνάς, Αρετή Παπαναστασίου, Αχιλλέας Κωτσόπουλος, Αστέριος Μαρέσης και ο Δημήτρης Φωτίου με τους The Fiasco Project.
Τη συμπαράσταση τους δήλωσαν και θα είναι παρόντες οι Λαρισαίοι συγγραφείς Ιωάννα Γκανέτσα, Μαρία Μητσιούλη, Βασίλης Καραναστάσης και Νίκος Φασούλας οι οποίοι διέθεσαν και βιβλία τους για την κλήρωση που θα γίνει.
Η Εθελοντική Ομάδα ΕΟΔΥΑ θα είναι παρούσα με Εθελοντές που θα καλύψουν υγειονομικά την εκδήλωση αλλά και το Δ.Σ. της ομάδας το οποίο προς τιμήν του αρνήθηκε τις Δωρεάν προσκλήσεις και κατέβαλε το αντίτιμο τους δηλώνοντας την έμπρακτη συμπαράσταση του.
Η Θεατρική Σκηνή “Ανδρέας Τσατσαρής” θα είναι παρούσα με αρκετά μέλη της.
Η “Μις Ελλάς 1988” και Πρόεδρος του Συλλόγου  “Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι” Σύλβια Αντώναρου θα βρίσκεται στον Μύλο ερχόμενη από την Αθήνα για να τιμήσει την εκδήλωση.
Παρούσα κι η ραδιοφωνική παραγωγός από την Θεσσαλονίκη   Κατερίνα Γιάτσα.
Ο Γ.Γ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Δικηγόρος κ. Ανδρέας Ανδριτσόπουλος δήλωνει  την συμπαράσταση του όχι μόνο με την παρουσία του αλλά και με Νομική βοήθεια αν και όπου χρειαστεί.
 Ξεχωριστή και συγκινητική είναι η αντίδραση της Γεωπόνου κ. Χριστίνας Κοντογιάννη η οποία εκτός της παρουσίας της κάλυψε οικονομικά και ένα σημαντικό κομμάτι του κόστους της εκδήλωσης.
 Οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων- χορηγών “Μύλος 1927”,  ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET,  Βιβλιοπωλείο-Χαρτοπωλείο  “Γραμμή”, το Genius Language Center  και η Αρτοποιεία “Στυλιανός”  εκτός της σημαντικής βοήθειας που προσέφεραν στα παιδιά του stekiradio.gr θα τους στηρίξουν και με τη παρουσία τους.
Το ίδιο και οι 35 δωροθέτες που πρόσφεραν τα δώρα της βραδιάς.
Αλλά και πολύς κόσμος θα βρίσκεται σήμερα στον Μύλο, στην ξεχωριστή αυτή βραδιά, για διασκεδάσει με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της πόλης και να στηρίξει μια αφιέπαινη προσπάθεια.
Από μας «μπράβο σε όλους και κυρίως στα παιδιά του stekiradio.gr»…

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων