Μαΐου 24, 2019

Καλογιάννης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους Δήμου και ΔΕΥΑΛ»

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, στον απόηχο της χθεσινής παρουσίασης του απολογισμού, επισημαίνονται τα εξής:

«Η εκδήλωση απολογισμού της δημοτικής θητείας που ολοκληρώνεται, κατέδειξε περίτρανα το ιδιαίτερα σημαντικό και πρωτόγνωρο έργο που συντελέστηκε.

Κατέδειξε ότι με το σχεδιασμό και το έργο μας προσεγγίζουμε ολοένα και περισσότερο τη φιλοδοξία και το όραμα μας: να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη πόλη, που να πρωταγωνιστεί ως πρώτος περιφερειακός πόλος ανάπτυξης, με σεβασμό στον πολίτη και το αστικό και περιαστικό περιβάλλον. Μια πόλη σύγχρονη, ευρωπαϊκή, που να εξασφαλίζει ποιοτική διαβίωση σε μας και τις γενιές που έρχονται.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση τόσων έργων και δράσεων απαίτησε πολλές ώρες εντατικής και επίμονης εργασίας αλλά και στενής συνεργασίας μεταξύ των πολιτικών στελεχών και των υπηρεσιακών παραγόντων. Όλα όσα περιλαμβάνονται στον απολογισμό του έργου, δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς την στήριξη και τη συνεργασία του συνόλου των εργαζομένων στο Δήμο και τη ΔΕΥΑΛ.

Προσωπικά και συνολικά η δημοτική αρχή οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επικεφαλής των Διευθύνσεων, τα στελέχη και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών ακόμη και τους συμπολίτες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που προσφέρουν υπηρεσίες στο Δήμο Λαρισαίων. Η συμβολή όλων ήταν και είναι καθοριστική».

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων