Μαΐου 22, 2019

Στα Φάρσαλα η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Την πόλη των Φαρσάλων επέλεξε για πρώτη φορά  να επισκεφτεί η περίφημη και πολυβραβευμένη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, μετά από πρόσκληση της  Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Άρη Καραχάλιου, σε συνεργασία με το παγκόσμιο Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και τον πρόεδρό του κ. Κων/νο Σκριάπα, προκειμένου να πραγματοποιήσει  μια μεγαλειώδη συναυλία κοινωνικής αλληλεγγύης , την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 , στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας θα έχει ο Κερκυραίος κ. Γεώργιος Τσιλιμπάρης -Πλωτάρχης (ΠΝ), που τα τελευταία χρόνια με την συστηματική του  εργασία, την επιμονή και ευρηματικότητά του ,έχει απογειώσει τη φήμη της Μπάντας σε όλο τον κόσμο,  ενώ την αποστολή θα συνοδεύει ο Διευθυντής Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΓΕΝ Πλοίαρχος (ΠΝ) κ. Αναστάσιος Μιχέλης .

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος τονίζει ότι: » οι  πολίτες της περιοχής των Φαρσάλων , θα έχουν τη μοναδική  ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός , αφιερωμένο στις χρυσές εποχές της Ελληνικής μουσικής . Ο Δήμος Φαρσάλων και όλοι οι συντελεστές της σπάνιας αυτής εκδήλωσης, έχουν ως σκοπό:1. να προσφέρουν μια -μοναδική και εξαιρετικής ποιότητας- πολιτιστική εκδήλωση, προς τους πολίτες, υψηλών προδιαγραφών , που σπάνια συναντά κανείς, 2. να αναδείξουν το έργο της Μπάντας ,που τόσα χρόνια παράγει πολιτισμό και διαφημίζει τη χώρα σε όλο τον κόσμο, 3. Να αναδείξουν  την κοινωνική αλληλεγγύη ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό και 4. να στηρίξουν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας στην περιοχή των Φαρσάλων» .

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων