Μαΐου 26, 2020

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Πέντε Κηδείες στη Λάρισα  σήμερα Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Απεβίωσε ο Ρίζος Κυριάκος σε ηλικία 71 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 4.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Δήμητρα Αγιάς. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγονό, μητέρα, αδέλφια, ανίψια, ξαδέλφια.

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών ο Ευάγγελος Γκομοσίδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέρφια, ανίψια.

Απεβίωσε ο Ιωάννης Μπαλαής σε ηλικία 81 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών η Ελένη Κυριλλίδου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Γαλανόβρυση Ελασσόνας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Σε ηλικία 89 ετών απεβίωσε ο Γεώργιος Μαλέκας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, ανίψια.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων