Μαΐου 26, 2020

Τέσσερις Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Δεκεμβρίου 01, 2019

Τέσσερις κηδείες στη Λάρισα  σήμερα Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019

Έφυγε από τη ζωήσε ηλικία 61 ετών Πολυχρόνης Παπαδόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 13.3ο στον Ιερό Ναό Αγίων Βασιλείου και Κυπριανού, στο Πουρνάρι Λάρισας.Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Βάγια Καραμάνου – Παπαδοπούλου, παιδιά, γονείς, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε ο Στέφανος Τσιτόπουλος σε ηλικία 81 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Συκούριο. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, αδέλφια, ανίψια, βαφτιστήρια.

Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών ο Βασίλειος Γαργάλας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Βασιλείου και Κυπριανού, στο Πουρνάρι Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Σε ηλικία 92 ετών απεβίωσε η Ευαγγελή Παπαϊωάννου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονο, αδέλφια, ανίψια.


Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων