Ιουνίου 05, 2020

Μαγικό το Πάρκο των Ευχών στη Λάρισα - Χιλιάδες Λαρισαίοι στην τελετή εγκαινίων - Ξεσήκωσαν τους Λαρισαίους οι Onirama

Δεκεμβρίου 07, 2019

Φωταγωγήθηκε το Πάρκο των Ευχών το βράδυ της Παρασκευής και άνοιξε επισήμως τις πύλες του για να υποδεχθεί χιλιάδες Λαρισαίους

 που παραβρέθηκαν στην τελετή των εγκαινίων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!
Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους επισκέπτες, καθώς το Πάρκο είναι ανανεωμένο φέτος με επιπλέον παιχνίδια για τα μικρά παιδιά, σταθερή αξία το παγοδρόμιο και το λαμπερό δέντρο που κλέβει την παράσταση.
Ένα φανταστικό Λούνα Παρκ που εντυπωσιάζει και περιμένει να διασκεδάσει τους μικρούς φίλους, ενώ φέτος θα υπάρχει και γυάλινο εστιατόριο εντός του πάρκου που θα κάνει αίσθηση.
Εκ μέρους του δήμου Λαρισάιων, τον κόσμο καλωσόρισε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας ο οποίος τόνισε ότι φέτος έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γίνει το Πάρκο των Ευχών αντάξιο των προσδοκιών όλου του κόσμου.
Με παλιές και νεότερες επιτυχίες οι Onirama ξεσήκωσαν τους Λαρισαίους που κατέκλυσαν το Πάρκο των Ευχών για τα μεγάλα εγκαίνια.
Ο Θοδωρής Μαραντίνης και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν τον ρυθμό για ένα ξέφρενο πάρτι κάτω από τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων