Ιουλίου 13, 2020

Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Δεκεμβρίου 09, 2019

Έξι κηδείες στη Λάρισα  σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Απεβίωσε η Βάια Παπανικολάου σε ηλικία 68 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο Ευαγγελία Μπουχώρη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 1.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Σε ηλικία 77 ετών απεβίωσε ο Παναγιώτης Δημητράκος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανιψιούς.

Απεβίωσε η Αρετή Κυριτσάκα σε ηλικία 83 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 13.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στην Τερψιθέα Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών ο Δημήτριος Παντ. Γκαντόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στη Σκήτη Αγιάς. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, έναν γιο, αδέλφια, ανίψια.

Σε ηλικία 87 ετών απεβίωσε ο Δημήτριος Δαβίδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στη Γιάννουλη Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγονές, αδελφή.

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων