Ιανουαρίου 29, 2020

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Δεκεμβρίου 10, 2019

Πέντε κηδείες στη Λάρισα  σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Σε ηλικία 84 ετών απεβίωσε ο Νικόλαος Βουλγαράκης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 14.30 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε ο Θεόδωρος Δεληγιαννίδης σε ηλικία 84 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 2.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Στεφανόβουνο Ελασσόνας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια.

Σε ηλικία 86 ετών απεβίωσε η Καλλιόπη Παζάρα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη Ραψάνη. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Δημήτριος (Τάκης) Γεωργιάδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Σε ηλικία 96 ετών απεβίωσε η Ελένη Σωκ. Χατζηδημούλη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, ανίψια.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων