Ιανουαρίου 29, 2020

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Δεκεμβρίου 12, 2019

Πέντε κηδείες στη Λάρισα  σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Απεβίωσε η Αικατερίνη Ευθυμίου σε ηλικία 80 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Μελιβοία Αγιάς. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών η Ηλέκτρα Καπελλα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Συκούριο. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο Αντώνιος Βαβδυνός. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην Καρίτσα Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο Κίμων Καλφούντζος, Κτηματίας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 3.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγονές, αδελφούς, ανιψιούς.

Σε ηλικία 93 ετών απεβίωσε ο Δημήτριος (Μίμης) Αρχοντόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (Νέα Σμύρνη) στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, ανεψιούς.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων