Ιανουαρίου 25, 2020

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Ιανουαρίου 11, 2020

Πέντε κηδείες στη Λάρισα  σήμερα Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Απεβίωσε ο Σωτήριος Κυργιώτης σε ηλικία 72 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγονό, αδέρφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών ο Αριστείδης Νούτσιας, Συνταξιούχος Δάσκαλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 2.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Σε ηλικία 86 ετών απεβίωσε ο Ιωάννης Τσιαπραλής. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 2.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Αμπελώνα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τον γιο του, αδέρφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών ο Βασίλειος Δάσκαλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, στον Τύρναβο. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδέρφια, ανίψια.

Απεβίωσε η Πολυξένη Φασούλα Κοτσιφάκη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 13.30 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά και εγγόνια.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων