Μαΐου 30, 2020

Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Ιανουαρίου 14, 2020

Έξι κηδείες στη Λάρισα  σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Απεβίωσε ο Απόστολος Βαλιάκας σε ηλικία 42 ετών.Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου (Εθνική Οδός), στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του Λίτσα, έναν γιο, γονείς, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Τεκέδης σε ηλικία 78 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 1.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στη Μάνδρα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών η Ευδοκία Λιόντου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδελφούς, ανιψιούς.

Σε ηλικία 80 ετών απεβίωσε ο Ευάγγελος Καραβασίλης, Αγιογράφος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 2.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδελφούς, ανεψιούς.

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών η Δήμητρα Καροτσέρη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 3.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στους Αγίους Ανάργυρους Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε η Αικατερίνη Ανδρεάδη σε ηλικία 50 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 3.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τη μητέρα της, αδέλφια, ανίψια.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων