Σεπτεμβρίου 30, 2020

Γιατί έγινε ο «χαμός» με τη δήθεν παράσυρση ανθρώπου από τρένο στη Λάρισα Featured

Ιανουαρίου 27, 2020

Το γύρο της Ελλάδας έκανε το βράδυ της Κυριακής η πληροφορία ότι ένα άτομο και μάλιστα νεαρής ηλικίας παρασύρθηκε από τον συρμό του προαστιακού στη Λάρισα,

προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση στις αρχές, αλλά και αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.
Τι συνέβη όμως πραγματικά; Πώς προκλήθηκε ο πανικός; Οι πληροφορίες του onlarissa.gr θέλουν το όλο θέμα να ξεκινά από τον μηχανοδηγό του προαστιακού, ο οποίος κατά τη διάρκεια της διέλευσης από την φυλασσόμενη διάβαση επί της οδού Αγιάς, ισχυρίστηκε ότι άκουσε ένα θόρυβο τον οποίο και απέδωσε σε πρόσκρουση της αμαξοστοιχίας σε άνθρωπο.
«Άκουσα ένα μπαμ και νομίζω ότι ήταν παράσυρση» φέρεται να μετέφερε στις αρχές, που από την πλευρά τους προχώρησαν άμεσα σε μεγάλη κινητοποίηση. Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, αναζητώντας για αρκετή ώρα πιθανό τραυματισμένο άτομο.
Την ίδια ώρα συγκεχυμένες πληροφορίες από τις αρχές δημιούργησαν την εικόνα ότι όντως είχε χτυπηθεί άνθρωπος, αλλά δεν είχε βρεθεί ακόμη, κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από επίσημα χείλη, μετά από αρκετή ώρα, όταν και διαπιστώθηκε πως η εκτίμηση του μηχανοδηγού ήταν εσφαλμένη.
Πηγή:onlarissa.gr

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων