Φεβρουαρίου 24, 2020

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Ιανουαρίου 28, 2020

Πέντε κηδείες στη Λάρισα  σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Απεβίωσε ο Ιωάννης Χριστοδούλου σε ηλικία 67 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 1.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στη Νίκαια. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονο, αδέρφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών ο Κυριάκος Ιωαννίδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, έναν γιο, γονείς, αδέρφια, ανίψια.

Απεβίωσε ο Αλέξανδρος Μιχόπουλος σε ηλικία 84 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Συκούριο. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέρφια, ανίψια.

Σε ηλικία 88 ετών απεβίωσε η Αλίκη Ράμου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, ανιψιούς.

Σε ηλικία 82 ετών απεβίωσε ο Αριστείδης Ζαφρανας. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων