Φεβρουαρίου 26, 2020

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Φεβρουαρίου 11, 2020

Πέντε κηδείες στη Λάρισα σήμερα Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Απεβίωσε ο Ηλίας Αρβανίτης σε ηλικία 77 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 14.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο Ιωάννης Θεοδώρου. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 3.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, μητέρα, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε ο Αντώνιος Νιάμας σε ηλικία 90 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών ο Νικόλαος Γκουγκουλής. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέρφια, ανίψια.

Σε ηλικία 96 ετών απεβίωσε η Ελένη Κοκορίνη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά και εγγόνια.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων