Φεβρουαρίου 26, 2020

Τέσσερις Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Φεβρουαρίου 14, 2020

Τέσσερις κηδείες στη Λάρισα σήμερα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Απεβίωσε η Μαρία Μακρή σε ηλικία 76 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 4.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών ο Βασίλειος Ταμπαθάνης, Συνταξιούχος Οδοντίατρος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, στον Τύρναβο. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε η Ιωάννα Μπίσκα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στη Βερδικούσια. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδέρφια, ανίψια.

Νικόλαος Γιαννόπουλος ετών 59. Σήμερα η Χάλκη θα αποχαιρετίσει τον ιερέα από τις 11.00 π.μ. όταν η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου με την νεκρώσιμη ακολουθία να τελείται στις 3.00 μ.μ. Η ταφή του θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στον τόσο καταγωγής του, στην Αρχαία Ολυμπία. Ο ιερέας αφήνει πίσω την πρεσβυτέρα, παιδιά, εγγόνι, αδέλφια, ανίψια.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων