Απριλίου 04, 2020

Έξι Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Φεβρουαρίου 24, 2020

Έξι κηδείες στη Λάρισα σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Απεβίωσε η Ελένη Χατζή σε ηλικία 63 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, αδέλφια, εξαδέλφους, ανίψια.

Σε ηλικία 77 ετών απεβίωσε η Ελπινίκη Κώτσιου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο Ιωάννης Τσαγγαλίας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Παλαιά Εθνική Οδός), στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Δαρδαμανέλης σε ηλικία 86 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 5.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδελφές, ανίψια.

Σε ηλικία 88 ετών απεβίωσε η Παρασκευή Ξανθοπούλου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 2.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε η Αικατερίνη Κουρσάρη σε ηλικία 88 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δεύτερα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τα παιδιά: Ευάγγελο Κουρσάρη – Μαρία Σβαρνιά, Αλέξανδρο Κουρσάρη, Ζωή Κουρσάρη – Αστέριο Χάμο, τα εγγόνια: Γεώργιο, Κωνσταντίνο, Κορνηλία – Αικατερίνη, τα ανίψια, τους λοιπούς συγγενείς.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων