Απριλίου 04, 2020

Τέσσερις Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Τέσσερις κηδείες στη Λάρισα σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 77 ετών η Ιωάννας Παιδή, που ήταν σύζυγος του αειμνήστου Γιώργου Παιδή και μητέρα του Θανάση Παιδή και της Ρεβέκκας Παιδή. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, και ώρα 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στην Ελασσόνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Δημήτριου Ελασσόνας, στον όποιο η εκλιπούσα είχε δραστηριοποιηθεί.

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών, ο Λαρισαίος γιατρός Θάνος Καραούζας.Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 1.00 μ.μ. από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα. Ο εκλιπών Ειδικός Παθολόγος αφήνει πίσω τη σύζυγό του Χρυσούλα, δύο παιδιά, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών ο Δημήτριος Μάνης, Συνταξιούχος Αστυνομικός. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Σε ηλικία 92 ετών απεβίωσε ο Δημήτριος Αβραδές. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 2.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων στην Αγιά. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδελφό, ανίψια.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων