Απριλίου 07, 2020

Η Λάρισα όπως… ποτέ άλλοτε. - Ο κορωνοϊός εξαφάνισε τον παλμό της 25η Μαρτίου

Ιστορικές εικόνες καταγράφονται στη Λάρισα, σήμερα, ανήμερα της εθνικής επετείου της επανάστασης του 1821, αλλά και της μεγάλης γιορτής του χριστιανισμού, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Τον παλμό μίας πόλης που ετοιμάζονταν να φορέσει τα γιορτινά της και να αποτίσει φόρο τιμής στους προγόνους της, διαδέχεται το γκρίζο του συννεφιασμένου ουρανού, μαζί με την παγωμάρα του έρημου τοπίου. Ας ελπίσουμε αυτές οι πρωτοφανείς εικόνες, να μη καταγραφούν ποτέ ξανά στα ρεπορτάζ του μέλλοντος.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του onlarissa.grΗ πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ  Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ  Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ  Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ  Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ  Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ  Η πόλη της Λάρισας όπως... ποτέ άλλοτε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου - Δείτε φωτορεπορτάζ

Πηγή: onlarissa.gr

 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων