Ιουλίου 09, 2020

Ανακούφιση: Αρνητικά τα τεστ σε γιατρους και νοσηλευτες στα δύο νοσοκομεία -Δήλωση προέδρου ΙΣΛ

Ανακούφιση στα δύο νοσοκομεία της πόλης καθώς τα 20 δείγματα από την ιχνηλάτηση των επαφών του 50χρονου ρομά

με γιατρους και νοσηλευτές, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αρνητικά. Έτσι έληξε ο συναγερμός στα δύο νοσοκομεία της πόλης, με τα οποία είχε έρθει σε επαφή ο 50χρονος ρομά τις τελευταίες ημέρες. Θυμίζουμε ότι από τη χθεσινή ιχνηλάτηση του 50χρονου, προέκυψαν 4 θετικά δείγματα από το στενό του συγγενικό περιβάλλον σε Νέα Σμύρνη και Ομορφοχώρι
Δήλωση του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου, Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας
Μετά το ατυχές γεγονός της διαφυγής από την ιχνηλασία και την επιδημιολογική επιτήρηση συμπτωματικού κρούσματος θετικού στον covid-19 από τη συνοικία της Ν.Σμύρνης και την επίσκεψή του σε νοσοκομειακές, υγειονομικές δομές της πόλης μας, με όλους τους κινδύνους διασποράς και μόλυνσής τους, εκτός από το στενό του περιβάλλον που μετρά άλλα τέσσερα κρούσματα, είμαστε στην ευχάριστη θέση αυτή τη στιγμή να καλοσωρίσουμε τη θετική είδηση του αρνητικού αποτελέσματος της ιχνηλασίας και των είκοσι υγειονομικών που ήρθε σε στενή επαφή.
Από τα γεγονότα αυτά καθημερινά διδασκόμαστε όλοι μας για την συμπεριφορά του ιού και των κρουσμάτων του και παραδειγματιζόμαστε ώστε να αποφεύγουμε επικίνδυνους ακροβατισμούς.
Το σύστημα υγείας της πόλης μας, αμόλυντο πλέον, συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας, σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες. Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους ιατρούς, αλλά και σε ολόκληρο το υγειονομικό προσωπικό που δίνει αυτή τη στιγμή την υπέρτατη των μαχών, καλή δύναμη! Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων