Ιουλίου 09, 2020

Τέσσερις Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Τέσσερις κηδείες στη Λάρισα σήμερα σήμερα Παρασκευή  29 Μαΐου 2020.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Τόπης. Ο εκλιπών, πρώην Διοικητής του Β’ Σώματος Στρατού στη Βέροια, αφήνει πίσω τη σύζυγό του Βασιλική Τόπη, παιδιά, εγγόνια, αδέρφια, ανίψια. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 17.30 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών η Ιωάννα (Βάγια) Γιαννέτου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, αδελφούς, ανιψιούς.

Σε ηλικία 89 ετών απεβίωσε η Αφροδίτη Αγγελη του Σωτηρίου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδελφή, δισέγγονα, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο Βασίλειος Τράντος, Συνταξιούχος Δάσκαλος. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Σάββατο 30 Μαΐου 2020 και ώρα 12.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου σου Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, αδέρφια, εγγόνια, ανίψια.

Δημοφιλή

Error: No articles to display

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  info@postlarissa.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων